|
|
| |
|
Tulevaisuuden ruokailmiöt & elämys lautasella 10.1.2019 Rav. Kastu, Salo | Ilmoittaudu tilaisuuteemme, jossa kuulet ajankohtaisimmat asiat ruokamatkailusta. Mikäli et jatkossa halua Yrityssalosta vastaavia viestejä, klikkaa alhaalla olevasta linkistä 'Peruuta viestin tilaus'. Kuva: Kulinariker 09/2018, Sami Tammen kokkaukset | SISÄLLYS | | |
| 1. Tulevaisuuden ruokailmiöt & elämys lautasella 10.1.2019 |
| Kuluttajien käyttäytyminen ja suhtautuminen ruokaan on muuttumassa. Syöminen ei välttämättä tarkoita vain sitä, että vatsa täytetään ruualla. Voimakkaimmin kasvussa on yksilöllisyyteen ja elämyksellisyyteen liittyvät ilmiöt kuten ruokahifistely sekä ruokaseikkailut. Helsingin yliopiston väitöskirjatutkija Sami Koponen on ns. ’’foodie’’ eli ruokaintoilija, jonka sydäntä lähellä on tutkia ruokakulttuurin muutoksia. Puheenvuorossaan Sami kertoo ’foodiesmin’ taustoja ja nykyisyyttä ja avaa uusia näkökulmia nykyhetkeen ja tulevaan. Tervetuloa mukaan kuulemaan ohjelman aiheista lisää! Varaa paikkasi ja ilmoittaudu mukaan! Aika: to 10.1.2019 klo 14 – 17.00. Paikka: Ravintola Kastu, Helsingintie 3, Salo Kenelle: Tilaisuus on tarkoitettu koko ruokaketjun toimijoille: erityisesti alkutuottajille, elintarvikkeiden jatkojalostajille sekä ravintoloille, kahviloille, cateringyrityksille ja kaikille aiheista kiinnostuneille Ohjelma to 10.1.2019: Klo 14.00 Tervetuloa Ravintola Kastuun! Kastun tarina | ravintoloitsijat paikalla Elämys lautasella, olkaa hyvä! Tulevaisuuden ruokailmiöt | Sami Koponen, Helsingin yliopisto Mathildedal – pittoreski kylä täynnä artesaaneja ja lähiruokaa | Elina Rantamäki, Mathildedalin kyläleipuri Ruokamatkailun suosio kasvussa – ruoka ratkaisee matkakohteen valinnan | Maija Pirvola, Yrityssalo Lähiruokayritysten ja ravintoloiden väliset kumppanuusmallit (pari käytännön esimerkkiä) Suomi Syö tutkimuksen tuloksia liittyen lähiruokaan | Johanna Mattila, Turun yliopiston Brahea-keskus Klo 17.00 Yhteenveto ja tilaisuuden päätös | Siirry kirjeen alkuun | Yrityssalo Oy | Joensuunkatu 7
Tilaisuus rahoitetaan osin maaseuturahaston rahoittamasta KulTa -projektista
| 24100 Salo | p. 044 778 2142 | www.yrityssalo.fi |
|
| | |
Peruuta uutiskirjeen tilaus. |