Siirry uutiskirjearkistoon.
Tulevaisuuden ruokailmiöt & elämys lautasella 10.1.2019 Rav. Kastu, Salo
Ilmoittaudu tilaisuuteemme, jossa kuulet ajankohtaisimmat asiat ruokamatkailusta.

Mikäli et jatkossa halua Yrityssalosta vastaavia viestejä, klikkaa alhaalla olevasta linkistä 'Peruuta viestin tilaus'.

Kuva: Kulinariker 09/2018, Sami Tammen kokkaukset
SISÄLLYS
1.Tulevaisuuden ruokailmiöt & elämys lautasella 10.1.2019
 

1. Tulevaisuuden ruokailmiöt & elämys lautasella 10.1.2019
Kuluttajien käyttäytyminen ja suhtautuminen ruokaan on muuttumassa. Syöminen ei välttämättä tarkoita vain sitä, että vatsa täytetään ruualla. Voimakkaimmin kasvussa on yksilöllisyyteen ja elämyksellisyyteen liittyvät ilmiöt kuten ruokahifistely sekä ruokaseikkailut.

Helsingin yliopiston väitöskirjatutkija Sami Koponen on ns. ’’foodie’’ eli ruokaintoilija, jonka sydäntä lähellä on tutkia ruokakulttuurin muutoksia. Puheenvuorossaan Sami kertoo ’foodiesmin’ taustoja ja nykyisyyttä ja avaa uusia näkökulmia nykyhetkeen ja tulevaan.

Tervetuloa mukaan kuulemaan ohjelman aiheista lisää! Varaa paikkasi ja ilmoittaudu mukaan!

Aika: to 10.1.2019 klo 14 – 17.00.
Paikka: Ravintola Kastu, Helsingintie 3, Salo
Kenelle: Tilaisuus on tarkoitettu koko ruokaketjun toimijoille: erityisesti alkutuottajille, elintarvikkeiden jatkojalostajille sekä ravintoloille, kahviloille, cateringyrityksille ja kaikille aiheista kiinnostuneille

Ohjelma to 10.1.2019:

Klo 14.00 Tervetuloa Ravintola Kastuun! Kastun tarina | ravintoloitsijat paikalla

Elämys lautasella, olkaa hyvä! Tulevaisuuden ruokailmiöt | Sami Koponen, Helsingin yliopisto

Mathildedal – pittoreski kylä täynnä artesaaneja ja lähiruokaa | Elina Rantamäki, Mathildedalin kyläleipuri

Ruokamatkailun suosio kasvussa – ruoka ratkaisee matkakohteen valinnan | Maija Pirvola, Yrityssalo

Lähiruokayritysten ja ravintoloiden väliset kumppanuusmallit (pari käytännön esimerkkiä)
Suomi Syö tutkimuksen tuloksia liittyen lähiruokaan | Johanna Mattila, Turun yliopiston Brahea-keskus

Klo 17.00 Yhteenveto ja tilaisuuden päätös
Siirry kirjeen alkuun
Yrityssalo Oy | Joensuunkatu 7

Tilaisuus rahoitetaan osin maaseuturahaston rahoittamasta KulTa -projektista
24100 Salo | p. 044 778 2142www.yrityssalo.fi
Peruuta uutiskirjeen tilaus.