Siirry uutiskirjearkistoon.
UUTISKIRJE RUOKAYRITYKSILLE – PELLOLTA PÖYTÄÄN
Tervetuloa Yrityssalon ruokayrityksille suunnatun uutiskirjeen lukijaksi!

Jatkamme Yrityssalossa ajankohtaisen tiedon etsintää. Mielellämme jalostaisimme kanssanne ja avuksenne uusia aihioita liiketoimintaan. Teemoinamme ovat edelleen teknologian hyödyntäminen, liiketoimintaosaaminen, ruokayrityksen kansainvälistyminen ja vaihtoehtoiset rahoituskanavat.

Mikäli et jatkossa halua Yrityssalosta vastaavia viestejä, ilmoitathan siitäkin meille => hilkka.halla@yrityssalo.fi
SISÄLLYS
1.Katse yrityksen rahoitukseen | 19.11.2019 | Salo
2.Ruoka-alan tapahtumia maakunnassamme
3.KulTa -projekti tarjoaa tietoa ja uusia ajatuksia yritysten kasvuun pellolta pöytään
 

1. Katse yrityksen rahoitukseen | 19.11.2019 | Salo
Katsaus tämänhetkisiin yritystoiminnan rahoitus- ja tukimahdollisuuksiin. Ruoka-ala muuttuu. Uusille liiketoiminnan malleille on tarjolla vaihtoehtoisia rahoituskanavia. Usein rahoitus kannattaa järjestää eri kanavia yhdistellen. Infotilaisuudessamme esitellään mm. joukkorahoitetut yrityslainat, pankin rahoitusnäkökulmat, pääomarahaston sijoitukset erityisesti FoodTech-alalla, Elyn maaseuturahoitus ja mielenkiintoinen yrityscase.

Aika: ti 19.11.2019 klo 16.00 – n. 20.00
Paikka: Salo IoT Campus, Joensuunkatu 7, Salo
Kenelle: Tilaisuus on suunnattu kasvuhaluisille, myös maaseudulla toimiville yrityksille ja kaikille muillekin aiheista kiinnostuneille.

OHJELMA:
- Joukkorahoitetut yrityslainat, Jussi Mäkinen, Alexandria Yritysrahoitus oy
- Pankin rahoitusnäkökulmia, Lauri Kaivonen, Lounaismaan Op
- Vaihtoehtona pääomarahaston sijoitus? Mika Kukkurainen, Nordic FoodTech VC
- Maaseutuohjelman yritysrahoitusmahdollisuudet, Markku Alm, V-S Ely-Keskus
- Yrityscase

Osallistuminen on maksutonta mutta edellyttää ennakkoon ilmoittautumista 15.11 menn. Kahvitarjoilu.

Etäosallistuminen mahdollista Yrityssalon Youtube-kanavan kautta. Kerro toiveesi etäosallistumisesta ilmoittautumislomakkeen "ruokavaliot" kohdassa, niin lähetämme linkin.

Tapahtuman järjestää Kuluttajat Ruokatalouden keskiössä –hanke.
Siirry kirjeen alkuun
2. Ruoka-alan tapahtumia maakunnassamme
Ruoka-alan yrityksille on tarjolla paljon muitakin tapahtumia ja infoa.
Siirry kirjeen alkuun
3. KulTa -projekti tarjoaa tietoa ja uusia ajatuksia yritysten kasvuun pellolta pöytään
Suomalaisen ruoka-alan yrityksen – viljelijästä kauppiaaseen – menestyksen kansainvälistyvässä kilpailussa ratkaisee se, miten osaamme vastata kysynnän muutoksiin ja myös ennakoida muutoksia. Elintarvikeketju on muuttumassa verkostomaiseksi, kuluttajakeskeiseksi toimintaympäristöksi, jossa turvallisuuden ja terveellisyyden merkitys kasvaa.

Alan uudistumista vievät voimakkaasti eteenpäin
1) digitalisaatio
2) uudet tuotanto- ja jakeluteknologiat
3) uudenlaiset palvelulliset liiketoimintamallit. Turvallisen ruokaan tarvitaan laadukkaat ja jäljitettävät raaka-aineet ja monipuolinen osaajien verkosto.

Yrityssalo tarjoaa alan yrittäjille ajankohtaispäiviä, retkiä ja liiketoiminnan uudistamiseen tähtääviä klinikoita, tapaamisia ja liiketoiminnan sparrausta. Hankkeen palvelut ovat osallistujille maksuttomia.

KulTa-hanke rahoitetaan Varsinais-Suomen alueella Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta Varsinais-Suomen Ely-keskuksen päätöksellä. Toimintaa koordinoi Turun yliopiston Brahea-keskus. Yrityssalossa toimintaa organisoi ja toteuttaa projektipäällikkö Hilkka Halla ja ruoka-alan vastuuhenkilönä toimii Jukka Heinonen.

Ota yhteyttä meihin, kun haluat kyseenalaistaa omaa liiketoimintaasi tai eväitä uuden etsimiseen.

Hilkka | hilkka.halla@yrityssalo.fi | puh 050 526 2081
Siirry kirjeen alkuun
Yrityssalo Oy | Joensuunkatu 7


24100 Salo | p. 044 778 2142www.yrityssalo.fi
Peruuta uutiskirjeen tilaus.