|
|
| |
|
KUTSU: Paikallisilla elintarvikkeilla kv-markkinoille | 30.10.2019 | Salo | Suomalaiset elintarvikkeet kiinnostavat maailmalla! Puhtaasta luonnosta peräisin olevat maistuvat raaka-aineet, korkea osaaminen ja hygieeninen laatu ovat suomalaisen ruoan vahvuuksia, joiden varassa elintarvikealan vientiin haetaan nyt kasvua. Tule mukaan kv-tilaisuuteemme Saloon! | SISÄLLYS | | | |
| 1. Paikallisilla elintarvikkeilla kansainvälisille markkinoille 30.10 |
| Tervetuloa elintarvikkeiden viennistä kiinnostuneet yritykset ja yhteistyökumppanit! Aika: ke 30.10 klo 15 - 20 Paikka: Salon IoT Campus, Merikaaren tilat. Joensuunkatu 7, Salo Mitä yritykseltä vaatii kansainväliseksi kasvaminen? Aiheesta puheenvuoroja ja esimerkkejä tarjoavat Eeva-Liisa Lilja ja Jukka-Pekka Inkinen Fennopromo Oystä. Tilaisuudessa esillä uusia tuotekehitysideoita ja markkinamahdollisuuksina – kärkinä tässä tilaisuudessa kasviproteiinituotteet, luomutuotteet, marja- ja hedelmäjalosteet. . Ruokaviraston vientijaoston asiantuntijat ovat mukana tilaisuudessa vastaamassa vientisäädöksiin ja viranomaistoimintaan liittyviin kysymyksiin. Tilaisuuden yhteydessä myös tuotenäyttely, jossa voit tutustua maailmalla vallitsevaan kilpailutilanteeseen. Nappaa näyttelystä mukaasi käytännön ideoita ja inspiraatiota tuotekehitykseen. Mukana alueen ruokayrittäjiä kertomassa omista vientikokemuksistaan. Etäosallistuminen mahdollista. Lähetämme linkin ilmoittautuneille etäosallistujille. Osallistuminen maksutta, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista Lisätietoja: hilkka.halla@yrityssalo.fi ja sanna.vahamiko@utu.fi | Siirry kirjeen alkuun
| 2. Ohjelma 30.10.2019 klo 15-20 |
| Aika: 30.10 klo 15-20 Paikka: Salo IoT Campus, kokoustila Merikaari, Joensuunkatu 7, Salo Ohjelma 14.30 - 15.00 Kahvitarjoilu 15.00 Uudet tuotekehitysideat ja markkinamahdollisuudet - kasviproteiinituotteet, luomutuotteet, marja- ja hedelmäjalosteet Jukka-Pekka Inkinen, Fennopromo Oy 16.00 Pienistä puroista suuria väyliä - miten ponnistamme kasvuun Eeva-Liisa Lilja, Fennopromo Oy 16.30 – 17.00 Jaloittelutauko ja tutustuminen tuotenäyttelyyn, joka koostuu erityisesti kasviproteiini-, marjat & hedelmät- sekä luomusektorin ulkomaisista tuotteista. Nappaa näyttelystä mukaasi käytännön ideoita ja inspiraatiota tuotekehitykseen ja tutustu maailmalla vallitsevaan kilpailutilanteeseen. 17.00 Yrityksen kasvutavoite ja askeleet sen saavuttamiseksi Eeva- Liisa Lilja ja Jukka-Pekka Inkinen Fennopromo Oy 17.30 – 19.00 Kokemuksia viennistä ja/tai tavoitteita tulevaan -paikallisten yritysten kv-tarinat - Simo Larmo, Birkkalan tila - Niko Honkanen, Kotipellon puutarha - Antti Alanne, Alanteen tila - Juha-Pekka Aikola, Vihreä Härkä 19.00 Vapaata keskustelua | Siirry kirjeen alkuun | Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Varsinais-Suomessa toimivat ruoka-alan kehittämishankkeet: Kuluttajat ruokatalouden keskiössä (KulTa), Laatumarja, Luomumpi Varsinais-Suomi, Menestyvä maatila ja Vastuullista proteiinia pöytään.
| Yrityssalo Oy | Joensuunkatu 7 | 24100 Salo | p. 044 778 2142 | www.yrityssalo.fi |
|
| | |
Peruuta uutiskirjeen tilaus. |